Kuljetuspalvelut

KAIVUUT, MAANSIIRTO JA KULJETUKSET

KAIVUU JA MAANSIIRTO

Kaivuut ja maansiirtotyöt taloyhtiöille, rakennustyömaille, yrityksille sekä julkiselle sektorille. Talvikaudella myös auraukset, lumityöt ja lumen kuljetukset.

TAVARAKULJETUKSET

Päivittäiset kuljetukset aina raaka-aineiden, osien sekä materiaalien noudosta valmiiden myyntiartikkelien jakamiseen yrityksiin, yksityisille ja työmaille

VAIHTOLAVAT

Vaihtolavat, jätelavat, roskalavat.  VAihtolava aina asiakkaan tarpeen mukaan sisältäne jätteidenpoiskuljetuksen + jätteiden käsittelymaksun.

  

KAIVUU- JA MAANSIIRTOTYÖT

Palveluihimme kuuluvat kaivuu- ja maansiirtotyöt, koneiden siirrot, lumityöt ja lumen kuljetus sekä multa- ja kiviaineskuljetukset.  Tuotamme palveluita taloyhtiöille, rakennuksille, työmaille  ja julkiselle sektorille.

VAIHTOLAVAT

Vaihtolava, roskalava eli jätelava sopii suurten jätemäärien keräämiseen ja lajitteluun erilaisissa kohteissa. Toimitamme vaiohtolavoja niin rakennustyömaille kuin taloyhtiöiden pihoille siivoustalkoihin. Vaihtolavat säästävät jätteiden keräämisen ja lajittelun kustannuksia.

 

TAVARAKULJETUKSET

 Tarjoaa tavarakuljetuksia asiakkaan tarpeiden mukaan. Hoidamme  kaikenlaisia päivittäisiä kuljetustarpeita aina raaka-aineiden, osien sekä materiaalien noudosta valmiiden myyntiartikkelien jakamiseen yrityksiin, yksityisille ja työmaille uudellamaalla.

Jakelukuljetukset, sopimuskuljetukset ja pikakuljetukset onnistuvat nopeasti ja luotettavasti tarvittaessa myös koko Suomen alueella.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

MITEN ME TOIMIMME?

Ota yhteyttä jo suunnitteluvaiheessa.
Autamme suunnittelussa ja hyvän suunnitelman pohjalta saat mahdollisimman tarkan ja kattavan tarjouksen, näin vältyt yllättäviltä kustannuksilta.